Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:

Bästa boken !

Nu har ja läst klart boken o den va grymt bra :) kunde inte sluta läsa den !  
Det här är absolut en av de bästa böckerna jag läst och jag kan läsa om den utan att tröttna .. Alla hennes böcker är lika bra :)



 Syskonkärlek handlar om kärleken mellan syskonen Amanda, 17 och Ludvig, 18. Det är inte vilken kärlek som helst. Det är en besvärlig, enorm och otålig kärlek och framför allt en förbjuden sådan. De älskar varandra under rädsla av att bli upptäckta. Amanda försöker vara "normal" och går ut med den frireligiösa Johan men det hjälper inte. Johan visar inte sin kärlek på det sätt hon vill, de har för olika åsikter och snart spricker förhållandet. Om Ludvig ska få ihop det med någon blir det bara så att han utnyttjar tjejen för att han inte vill leva i celibat p.g.a. Amanda.

Till slut orkar de inte längre vara svartsjuka på varandra, de fortsätter sitt förhållande trots sitt släktskap. När deras mamma kommer låter dem låna en stuga under sommaren så blir det inte bättre precis. Efter den sommaren förändras allt och både Amanda och Ludvig måste tänka om. Amanda förlorar Ludvig, "som en kroppsdel av henne" som hon själv så bra uttrycker det. Hon får absolut inte träffa honom mer. De hade aldrig någonsin drömt om att någon skulle skilja dom åt och så fort. Men skulle det lyckas? Amanda och Ludvig hörde ju ihop! 
.
Läs deen !!

Kommentarer

Skriv på ;)! :

Namn:
Kom ihåg mig?

Din Email: (Om du vill bara)

Din Blogg:

Skriv vad du vill :

Trackback
RSS 2.0